Wie Helpt U

Wie komt u helpen?

De hulpen bij Hulp Waar Nodig zijn allemaal door ons gescreend. Ze zijn betrokken, betrouwbaar, zeer gemotiveerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Hulp Waar Nodig werkt met hulpen volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit houdt in dat de hulp bij u in dienst is. Hulp Waar Nodig bemiddelt tussen u en de hulp. Hiervoor berekenen wij bemiddelingskosten aan u, die verwerkt zijn in het uurloon.

Het voordeel van de Regeling Dienstverlening aan huis is dat de werkzaamheden “wit” verricht worden. U hoeft geen loonbelasting of premies werknemersverzekeringen af te dragen en de vakantiedagen en het vakantiegeld zijn bij het uurloon inbegrepen.

Hulp Waar Nodig verzorgt alle administratie voor u dus heeft u geen administratieve rompslomp! De factuur ontvangt u van ons per maand achteraf. Het uurtarief is inclusief het uurloon van de hulp, de bemiddelingskosten en BTW. Geen verassingen achteraf!

Zoals gezegd, wij regelen alles voor u! Ook vervangende hulp bij afwezigheid van uw vaste hulp. En heeft u geen “klik” met uw hulp? Dan zorgen wij ervoor dat u een hulp krijgt waar u wèl een klik mee heeft! Daarom is Hulp Waar Nodig hèt adres voor huishoudelijke hulp!

Wij kunnen huishoudelijke hulp voor u regelen met slechts één telefoontje.

Heeft u een meer gecompliceerde hulpvraag? Dan kunnen wij ook op afspraak bij u langskomen!

Katusha heeft samen met Romy

het terras weer zomer-klaar gemaakt!