Huishoudelijke hulp

Voor betrouwbare huishoudelijke hulp is Hulp Waar Nodig hét adres!

Hulp Waar Nodig is ook echt hulp waar nodig.

Onze huishoudelijke hulpen zijn er natuurlijk voor huishoudelijk werk zoals stofzuigen, ramen zemen en de keuken en badkamer schoonmaken. Maar ook kan de huishoudelijke hulp de rozen snoeien of boodschappen doen en mag de hulp in de tuin ook even de ramen zemen. En komt volgende week de dinsdag niet uit? Dan proberen we een andere dag in te plannen.

Er zijn geen strakke lijnen bij Hulp Waar Nodig. We werken vanuit de gedachte van wat de klant nodig heeft. Dat is wat wij graag willen! Praktisch, flexibel, betaalbaar.

Hulp Waar Nodig is kleinschalig. Hierdoor heeft u altijd uw eigen contactpersoon. Uw contactpersoon zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die bij u past, weet wat uw wensen zijn en is er voor u!

Hulp Waar Nodig biedt ook flexibiliteit. De een heeft wekelijks hulp nodig en de ander af en toe, of eenmalig. Dat is geen probleem! Bij Hulp Waar Nodig zit u niet vast aan een lidmaatschap en betaalt u ook geen abonnementskosten.

Dienstverlening met een hart!

Hulp Waar Nodig is en blijft persoonlijk betrokken. Wij kennen onze klanten en weten wat ze nodig hebben. Bij Hulp Waar Nodig blijft gelden, geen dure lidmaatschap- of abonnementskosten.

Hulp Waar Nodig zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die bij u past, die begrijpt wat u nodig heeft en naast praktisch ook vriendelijk en gezellig is. Een luisterend oor biedt en zorgt dat u prettig thuis kunt wonen. De hulpen van Hulp Waar Nodig hebben passie voor hun vak. Of het nu schoonmaken of gezelschap is. Ze zijn er voor u! 

Huishoudelijke hulp bij Hulp Waar Nodig is:

Flexibel: de hulp kan eenmalig, af en toe, maandelijks, wekelijks of meerdere keren per week. Zonder abonnement of inschrijfgeld. Hulp wanneer het u uitkomt.

Betrouwbaar: de hulpen van Hulp Waar Nodig beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en zijn door ons persoonlijk gescreend.

Persoonlijk: bij Hulp Waar Nodig bent u geen nummer. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften.

Praktisch: naast het huishouden kan de hulp bijvoorbeeld ook het onkruid wieden, het terras schoonmaken of de zolder, garage of schuur opruimen.

Onze huishoudelijke hulpen zijn er natuurlijk voor het gewone huishoudelijk werk maar ook voor klein tuinonderhoud zoals onkruid wieden en het terras schoonmaken. Of voor de zolder of schuur eens goed op te ruimen en schoon te maken. En we hebben ook hulpen die het leuk vinden om een muurtje te witten of een Ikea kastje in elkaar te zetten!
We noemen ze niet voor niets...

...huishoudelijke duizendpoten! 

Hulp Waar Nodig

Dienstverlening met een hart!