HWN ZZP – MKB

Hulp Waar Nodig ook voor ZZP-ers en het MKB!

Kleine zelfstandigen

Van je hobby, je passie je werk maken. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Maar bij een eigen bedrijf komen helaas ook minder leuke zaken kijken. Hulp Waar Nodig is er ook voor de kleine zelfstandigen. Jouw helpen is onze passie!

 

Huisstijl

Huisstijl is een combinatie van logo, lettertype, kleur en afbeeldingen. Een huisstijl geeft je bedrijf een eigen identiteit. Het geeft je herkenbaarheid en laat zien waar je voor staat. De huisstijl is de uitstraling van je bedrijf. Het komt bijvoorbeeld terug in je correspondentie en marketinguitingen. Samen met jou kunnen we een huisstijl ontwikkelen die bij jou en jouw bedrijf past.

Website en teksten

In deze tijd kun je als bedrijf niet meer zonder website. Daarbij moet jouw site ook nog gevonden worden door potentiële klanten. Hulp Waar Nodig kan voor jou een website bouwen, de teksten schrijven en ervoor zorgen dat je ook gevonden door potentiële klanten op het web!

 

Commerciële teksten

Email, factuur, brief, vacature, advertentie, flyer, brochure. Ze bestaan allemaal uit woorden. Woorden moeten spreken, motiveren, informatie over moeten brengen. Of het nu gaat om communicatie met een klant, personeel of met de overheid. Het moet duidelijk zijn.

Commerciële teksten maken is kostbaar maar wel heel belangrijk. Zelf doen neemt veel tijd in beslag en moeilijk. Hulp Waar Nodig kan u ook hierbij helpen. Wij kunnen u hepen met een basis van standaardbrieven speciaal gericht op uw bedrijf. Maar ook voor slechts één brief, een vacature of een flyer.

 

Netwerken

Een belangrijk onderdeel van een eigen bedrijf is netwerken. Voor de één gaat netwerken vanzelf. Voor de ander is het een hele opgave. Welke contacten heb ik nodig en hoe kom bereik ik ze? Samen met u kunnen we zorgen dat u een stabiel netwerk opbouwt.

 

Hulp Waar Nodig kan helpen met:

- Ontwerpen van een huisstijl
- Bouwen website
-
Ontwerpen flyer, folder en/of brochure
-
Commerciële teksten schrijven
-
Standaard brieven en mails maken
-
Helpen met netwerken en de juiste contacten vinden

Wil je weten wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan voor meer informatie.