Nieuws Waar Nodig

Geen blog of vlog, maar Nieuws Waar Nodig!

Op Nieuws Waar Nodig zetten we stukjes met (extra) informatie, nieuws, leuke weetjes, verhalen van medewerkers en/of  klanten en wat verder nog leuk of interessant is om te weten en te lezen!

Puzzels, wie houdt er niet van puzzelen? Vooral nu de koude herfst en wintermaanden er weer aankomen!Puzzels

Van een klant hebben we heeeel veeeel puzzels gekregen. Er zit van alles bij: schattige kleine puzzels, 500 – 750 – 1000 of 1500 stukjes puzzels, afbeeldingen van dieren, Paleis het Loo, Zonnige oorden en schattige Engelse cottages. Voor ieder wat wils!

Klik hier om verder te lezen.

Interview met Marjolein van Velzen

Voor haar stage interviewt Malika een Huishoudelijke Duizendpoot, een Klant, en een franchisenemer van Hulp Waar Nodig. Hieronder leest u het tweede interview, het interview met een klant.

Na een leuk interview gehad te hebben met medewerkster Katusha, vonden we het ook leuk om een interview te houden met een klant. Zo weten we wat onze klanten van ons en van Hulp Waar Nodig vinden. Voor dit interview heb ik Marjolein geïnterviewd. Marjolein is 63 jaar en ze woont al een tijdje in Frankrijk, net als haar zus. Hierdoor kunnen ze hun moeder niet vaak zien en dat is natuurlijk heel zwaar. De moeder van Marjolein is 93 jaar en ze is al ruim 4 jaar klant bij ons. Dus ik was heel erg benieuwd naar haar ervaringen met Hulp Waar Nodig.

Klik hier om verder te lezen.

Interview met Katusha

Ik ben Malika Chamlal en ik ben 19 jaar oud. Ik loop nu ongeveer 5 weken stage bij Hulp Waar Nodig. Het leek ons erg leuk om een collega te interviewen, zo komen we erachter wat onze collega’s vinden van werken bij Hulp Waar NodigBij Hulp Waar Nodig zijn onze klanten natuurlijk Koning, maar ons personeel is net zo belangrijk. Zonder tevreden personeel krijg je geen tevreden klanten! Voor dit interview heb ik Katusha geïnterviewd.

Katusha is 34 jaar en moeder van 2 kinderen, een zoontje van 7 jaar en een dochtertje van 10 jaar. Katusha werkt als een Huishoudelijke Duizendpoot. Ben je nieuwsgierig wat Katusha allemaal doet bij Hulp Waar Nodig en wat ze ervan vindt? Lees dan snel verder!

Klik hier om verder te lezen.

Stagiaire Malika

Hulp Waar Nodig is bezig met uitbreiden en daar hoort ook marketing bij.

Het leek ons leuk om voor de marketing een stagiaire er bij te betrekken. Na de vacature op internet geplaatst te hebben, kregen we al snel een aantal reacties. De sollicitatie van Malika sprong er tussen uit. Keurig en netjes, maar ook goed gemotiveerd. Bij Hulp Waar Nodig vinden we motivatie belangrijker dan opleiding. Malika voldeed echter aan beide!

Malika loopt inmiddels een maand stage bij ons, tijd om haar wat beter te leren kennen! Dat ga ik, Esther, doen middels een mini interview.

Klik hier om verder te lezen.

Hulp Waar Nodig viert feest!

Er was afgelopen maand een klein feestje bij de Hulp Waar Nodig. Hulp Waar Nodig bestaat 5 jaar!

Esther en Karin zijn vijf jaar geleden Hulp Waar Nodig begonnen aan de keukentafel. De reden? Na jarenlang mantelzorger te zijn geweest voor hun moeder vonden zij dat er meer betaalbare en vooral praktische hulp moest komen, vooral voor ouderen en mantelzorgers.

Klik hier om verder te lezen.

 

100 Rode rozen! 🌹 

Jasmijn Oonk (22) uit Heelsum maakt sinds augustus dit jaar YouTube video’s. Onlangs heeft zij de 100 abonnees bereikt en om dit te vieren wilde zij iets speciaals doen. Het idee was om 100 rozen aan ouderen en mensen op straat uit te delen om ze, gezien de bijzondere tijd waarin wij nu leven, een hart onder de riem te steken.

Klik hier om verder te lezen en het filmpje te bekijken

Bart - Quint 🎸

Sinds we in 2016 met Hulp Waar Nodig begonnen zijn, hebben heel wat studenten een bijbaan of vakantiewerk bij ons gehad. Inmiddels werken er voor Hulp Waar Nodig mensen van alle leeftijden. En ze zijn allemaal gemotiveerd, vriendelijk en super leuk! 

Klik hier  om verder te lezen en het filmpje te bekijken.