Nieuws Waar Nodig

Geen blog of vlog, maar Nieuws Waar Nodig!

Op Nieuws Waar Nodig zetten we stukjes met (extra) informatie, nieuws, leuke weetjes, verhalen van medewerkers en/of  klanten en wat verder nog leuk of interessant is om te weten en te lezen!

Puzzels, wie houdt er niet van puzzelen? Vooral nu de koude herfst en wintermaanden er weer aankomen!Puzzels

Van een klant hebben we heeeel veeeel puzzels gekregen. Er zit van alles bij: schattige kleine puzzels, 500 – 750 – 1000 of 1500 stukjes puzzels, afbeeldingen van dieren, Paleis het Loo, Zonnige oorden en schattige Engelse cottages. Voor ieder wat wils!

Klik hier om verder te lezen.

Interview met Yael 

Voor haar stage interviewt Malika een Klant, een Huishoudelijke Duizendpoot en twee franchisenemers van Hulp Waar Nodig. Hieronder leest u het 3e interview van Malika met onze nieuwe franchisenemer Yael.

Nou, we zijn alweer bij ons derde interview. Wat gaat de tijd snel. Voor dit interview heb ik Yael geïnterviewd. Yael is onze tweede franchisenemer. Ze gaat per 1 juli de vestiging Hulp Waar Nodig De Liemers-West en Lingewaard runnen. Voordat zij echt gaat beginnen, krijgt ze van ons nog een opleiding. Zo wordt ze goed voorbereid en krijgt ze genoeg achtergrondkennis over Hulp Waar Nodig.

Klik hier om verder te lezen.

Interview met Marjolein van Velzen

Voor haar stage interviewt Malika een Huishoudelijke Duizendpoot, een Klant, en een franchisenemer van Hulp Waar Nodig. Hieronder leest u het tweede interview, het interview met een klant.

Na een leuk interview gehad te hebben met medewerkster Katusha, vonden we het ook leuk om een interview te houden met een klant. Zo weten we wat onze klanten van ons en van Hulp Waar Nodig vinden. Voor dit interview heb ik Marjolein geïnterviewd. Marjolein is 63 jaar en ze woont al een tijdje in Frankrijk, net als haar zus. Hierdoor kunnen ze hun moeder niet vaak zien en dat is natuurlijk heel zwaar. De moeder van Marjolein is 93 jaar en ze is al ruim 4 jaar klant bij ons. Dus ik was heel erg benieuwd naar haar ervaringen met Hulp Waar Nodig.

Klik hier om verder te lezen.

Interview met Katusha

Ik ben Malika Chamlal en ik ben 19 jaar oud. Ik loop nu ongeveer 5 weken stage bij Hulp Waar Nodig. Het leek ons erg leuk om een collega te interviewen, zo komen we erachter wat onze collega’s vinden van werken bij Hulp Waar NodigBij Hulp Waar Nodig zijn onze klanten natuurlijk Koning, maar ons personeel is net zo belangrijk. Zonder tevreden personeel krijg je geen tevreden klanten! Voor dit interview heb ik Katusha geïnterviewd.

Katusha is 34 jaar en moeder van 2 kinderen, een zoontje van 7 jaar en een dochtertje van 10 jaar. Katusha werkt als een Huishoudelijke Duizendpoot. Ben je nieuwsgierig wat Katusha allemaal doet bij Hulp Waar Nodig en wat ze ervan vindt? Lees dan snel verder!

Klik hier om verder te lezen.

Stagiaire Malika

Hulp Waar Nodig is bezig met uitbreiden en daar hoort ook marketing bij.

Het leek ons leuk om voor de marketing een stagiaire er bij te betrekken. Na de vacature op internet geplaatst te hebben, kregen we al snel een aantal reacties. De sollicitatie van Malika sprong er tussen uit. Keurig en netjes, maar ook goed gemotiveerd. Bij Hulp Waar Nodig vinden we motivatie belangrijker dan opleiding. Malika voldeed echter aan beide!

Malika loopt inmiddels een maand stage bij ons, tijd om haar wat beter te leren kennen! Dat ga ik, Esther, doen middels een mini interview.

Klik hier om verder te lezen.

Hulp Waar Nodig viert feest!

Er was afgelopen maand een klein feestje bij de Hulp Waar Nodig. Hulp Waar Nodig bestaat 5 jaar!

Esther en Karin zijn vijf jaar geleden Hulp Waar Nodig begonnen aan de keukentafel. De reden? Na jarenlang mantelzorger te zijn geweest voor hun moeder vonden zij dat er meer betaalbare en vooral praktische hulp moest komen, vooral voor ouderen en mantelzorgers.

Klik hier om verder te lezen.

 

De eerste franchisenemer is een feit!

Hulp Waar Nodig gaat uitbreiden! Vanaf 1 januari 2021 is de Franchiseformule een feit. En de eerste franchisevestiging wordt geleidt door Sanne DeMar.

Sanne gaat zorgen voor de Hulp Waar Nodig vestiging Arnhem, Rheden en Rozendaal. En ze heeft er zin in!

Klik hier om verder te lezen.

Hulp Waar Nodig gaat uitbreiden!

Laten we, voordat we vooruit gaan kijken, eerst een korte terugblik nemen. De reden dat we Hulp Waar Nodig begonnen zijn, is dat we vonden dat we iets konden toevoegen aan de betaalbare hulp die er op de markt word aangeboden. We zijn jarenlang mantelzorger voor onze moeder geweest, dus wisten we zo ongeveer wel wat er aangeboden werd aan “hulp”. Of het was te duur, of je moest een (duur) abonnement nemen of wat jij gedaan wilde hebben kon en mocht niet. Daarbij was het ook vaak onpersoonlijk. De mensen aan de telefoon konden zich niet echt verplaatsen in jouw situatie.

Klik hier om verder te lezen.

100 Rode rozen! 🌹 

Jasmijn Oonk (22) uit Heelsum maakt sinds augustus dit jaar YouTube video’s. Onlangs heeft zij de 100 abonnees bereikt en om dit te vieren wilde zij iets speciaals doen. Het idee was om 100 rozen aan ouderen en mensen op straat uit te delen om ze, gezien de bijzondere tijd waarin wij nu leven, een hart onder de riem te steken.

Klik hier om verder te lezen en het filmpje te bekijken

Bart - Quint 🎸

Sinds we in 2016 met Hulp Waar Nodig begonnen zijn, hebben heel wat studenten een bijbaan of vakantiewerk bij ons gehad. Inmiddels werken er voor Hulp Waar Nodig mensen van alle leeftijden. En ze zijn allemaal gemotiveerd, vriendelijk en super leuk! 

Klik hier  om verder te lezen en het filmpje te bekijken.