Interview met Katusha

Ik ben Malika Chamlal en ik ben 19 jaar oud. Ik loop nu ongeveer 5 weken stage bij Hulp Waar Nodig. Het leek ons erg leuk om een collega te interviewen, zo komen we erachter wat onze collega’s vinden van werken bij Hulp Waar NodigBij Hulp Waar Nodig zijn onze klanten natuurlijk Koning, maar ons personeel is net zo belangrijk. Zonder tevreden personeel krijg je geen tevreden klanten! Voor dit interview heb ik Katusha geïnterviewd.

Katusha is 34 jaar en moeder van 2 kinderen, een zoontje van 7 jaar en een dochtertje van 10 jaar. Katusha werkt als een Huishoudelijke Duizendpoot. Ben je nieuwsgierig wat Katusha allemaal doet bij Hulp Waar Nodig en wat ze ervan vindt? Lees dan snel verder!

Hier volgen de vragen die ik aan Katusha heb gesteld:

Malika: hoelang ben je al werkzaam bij Hulp Waar Nodig?

Katusha: ik ben alweer twee jaar werkzaam bij Hulp Waar Nodig.

Malika: wat is jouw functie bij Hulp Waar Nodig en welke werkzaamheden voer je allemaal uit?

Katusha: bij Hulp Waar Nodig ben ik een duizendpoot, ik doe simpel gezegd bijna alles voor de klant. Met de klant wandelen, boodschappen doen voor de klant en bijvoorbeeld naar de huisarts gaan. Niks is te gek bij Hulp Waar Nodig. We proberen de klant te steunen en te helpen overal waar nodig is, daarom ook de naam Hulp Waar Nodig!

Malika: wat vind je het leukst bij Hulp Waar Nodig?

Katusha: het afwisselende werk wat je doet, geen enkele dag is hetzelfde. Vandaag doe je bijvoorbeeld de boodschappen voor de klant en de volgende dag ga je een wandeling maken met de klant. Door het afwisselende werk wat ik allemaal doe maakt het werk veel leuker.

Malika: hoe bevalt het werk bij Hulp Waar Nodig?

Katusha: ik heb nog nooit zo’n leuke baan gehad! Wat het werk veel leuker maakt is dat het afwisselend is, geen enkele dag is hetzelfde. Niet alleen de werkzaamheden zijn leuk, maar ook de klanten.

Malika: Wat vind jij dat Hulp Waar Nodig onderscheidt van alle andere bedrijven? 

Katusha: Hulp Waar Nodig is heel menselijk. Ze denken met je mee in oplossingen en ze staan altijd klaar om jou te helpen.  Als je aangeeft dat je iets niet wilt, nemen ze direct actie en lossen ze het voor jou op.

Malika: zou je mensen aan raden om hier te komen werken?

Katusha: ik zou mensen zeker aanraden om hier te komen werken.

Malika: Hoe heb je de corona tijd ervaren?

Katusha: in het begin was het heel zwaar, want mijn dochter heeft autisme, dus ze was de structuur helemaal kwijt. Uiteindelijk wen je eraan, maar ik hoop dat het voorgoed weggaat.

Natuurlijk ken ik Katusha niet zo lang, maar ik vond het erg leuk om het interview samen met haar te mogen afnemen. Katusha is een aardige en een open persoon. Ze was erg vrolijk en stond open voor alle vragen.

Nou het interview met Katusha zit erop, na een leuk gesprek te hebben gehad met Katusha was het alweer tijd om het af te ronden. Ik heb Katusha bedankt voor haar medewerking aan dit interview en ik heb haar veel succes gewenst. Ik vond het erg leuk om kennis te maken met Katusha, en ik hoop dat jullie dat ook vonden!

Katusha en Malika (inzet)