Opgeruimd Waar Nodig

Opgeruimd Waar Nodig!

Opruimcoach en Personal Organizer

Structuur in je leven en je huis...
Dat klinkt mooi en is fijn! Maar is niet altijd vanzelfsprekend.

We willen het allemaal, een opgeruimd en georganiseerd huis. Dat is makkelijk schoon te houden en alles heeft een vaste plaats. Voor sommige mensen is dat heel gewoon, maar voor velen helemaal niet!

Is dit herkenbaar? Je weet zeker dat je iets hebt, alleen weet je niet waar! De zolder is zo’n beetje onbegaanbaar. De kasten beginnen overvol te raken. Je bent het overzicht kwijt. Na lang zoeken besluit je dan maar om het nieuw te kopen! En op een gegeven moment is de zolder helemaal niet meer begaanbaar en puilen de kasten echt uit!

Of je weet dat je een rekening ergens voor gehad heb, maar je administratie ligt door het hele huis heen. Een klus die je alsmaar uitstelt. Gevolg, boetes voor te laat betalen en onrust in je hoofd.

Een opgeruimd huis scheelt niet alleen tijd, maar ook geld en rust in je hoofd!

Het is makkelijk om de structuur in je leven kwijt te raken, maar moeilijk om het weer terug te krijgen!
We leven in een snelle wereld, er komt veel op een mens af. Het huishouden, de zorg voor kinderen, ouders, familie, werk, ouder worden, verhuizen, ziekte, overlijden van een dierbare. Situaties die ons allemaal kunnen overkomen. Situaties die ons leven op z’n kop zetten. Situaties die veel stress opleveren.  Situaties waardoor we de structuur in ons leven kwijt raken.

Wij kunnen u helpen weer structuur in uw leven te brengen.
Of het nu gaat om de zolder of garage die grondig opgeruimd moet worden, of om weer grip te krijgen in uw dagelijkste bezigheden. Wij kunnen u helpen!

 

Opgeruimd Waar Nodig! Opruimcoach en Personal Organizer
Opgeruimd Waar Nodig! Opruimcoach en Personal Organizer

Onze werkwijze

We beginnen met een telefonische intake. We luisteren naar u. Wat wilt u veranderen en hoe kunnen wij u daarmee helpen.

Daarna maken we een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. We kijken, eventueel samen met uw huisgenoten, waar de problemen liggen. We luisteren naar u en kunnen zo bepalen wat uw wensen en behoeftes zijn. U houdt zelf de regie in handen!

Vervolgens maken we een plan van aanpak en bespreken dat met u. Meestal zijn dit één of meerdere werkafspraken. Een werkafspraak duurt 2 á 3 uur. Tijdens de werkafspraken gaan we samen met u aan de slag. Ook hier heeft u zelf de regie in handen. U bepaalt het tempo en maakt keuzes. Wij zijn er om u daarbij te helpen. Wij zijn praktisch en zoeken methodes die bij u passen. Zo werken we samen naar een goed eindresultaat.

Daarbij krijgt u genoeg praktische tips en handvatten om te zorgen dat u structuur blijft houden. Dus niet meer uren zoeken naar dat ene dingetje waarvan u zeker weet dat het ergens moet liggen, maar gewoon binnen 1 minuut pakken!

Wij zijn gediplomeerde Personal Organizers - Opruimcoaches en komen u graag helpen!
Lees HIER meer over ons.

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op 0317 - 357 262 of klik HIER voor ons contactformulier.

Opgeruimd Waar Nodig! Opruimcoach en Personal Organizer