Opgeruimd Waar Nodig

De opruimcoach voor senioren

Ontspullen

In je jonge jaren ben je bezig met spullen te verzamelen. En voordat je het weet heb je een huis vol. Een huis vol herinneringen. Want aan alles zit wel een verhaal vast. Als je op een bepaalde leeftijd komt, kunnen deze spullen een last worden. De garage, de schuur, de zolder, alles staat vol. Te vol. Zo vol dat je nergens meer veilig bij kunt.

Wij kunnen u helpen weer overzicht te krijgen. Samen kijken wat weg kan, wat naar kinderen of kleinkinderen kan en wat u wil bewaren. Bewaren op zo’n manier dat u er veilig bij kunt komen.

Veilig wonen

De oude dag komt met gebreken. Alles gaat minder makkelijk. De kans om iets te breken wordt groter.  Veilig wonen wordt belangrijk!

Wij kunnen u helpen met uw huis veilig en praktisch in te richten. Bijvoorbeeld samen met u kasten zo inrichten dat u spullen voor dagelijks gebruik makkelijk en veilig kunt pakken. En meubels zo neerzetten dat u er niet over valt. Maar dat het nog steeds gezellig en huiselijk is!

Verhuiscoach

Kleiner wonen of verhuizen naar een aanleunwoning of verpleeghuis. Voor veel mensen een emotionele en fysieke aanslag. Er moet afscheid genomen worden van het huis waar je vaak zowat een leven lang gewoond hebt. Heel veel spullen kunnen niet mee en er moeten veel praktische zaken geregeld worden.

Wij kunnen niet alle zorgen bij u wegnemen, maar wel heel veel praktische zaken voor u regelen. Ook kunnen we helpen met het uitzoeken van spullen, het in- en uitpakken. Zorgen dat het oude huis netjes opgeleverd wordt en u de nieuwe woning fris en opgeruimd kunt betrekken.

Budgetcoach / administratiecoach

Bij het ouder worden wordt ook de administratie bijhouden lastiger. Veel gaat automatisch en niet alles is begrijpelijk.

We kunnen u helpen om alles eenmalig te ordenen of om maandelijks bij te houden. Ook kunnen we met u samen bijvoorbeeld subsidies aanvragen of formulieren invullen.

Opgeruimd Waar Nodig! Opruimcoach en Personal Organizer