Over ons

Wie zijn wij?

Als twee zussen zijn wij jarenlang mantelzorgers voor onze moeder geweest. De laatste jaren van haar leven 24/7 met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Dit hebben wij met heel veel liefde gedaan! En we konden het gelukkig samen doen. Toch miste we af en toe praktische hulp.

 

Hulp Waar Nodig

Op 1 april 2016 zijn we gestart met Hulp Waar Nodig. Met het aanbieden van praktische en flexibele hulp. Hulp die wij gemist hadden in de jaren waar we zelf mantelzorgers waren. Het was erg spannend maar we waren zeer gemotiveerd om er een succes van te maken!

De hulpen

Veel hulpen bij Hulp Waar Nodig zijn studenten. We hebben door de jaren heen gemerkt dat de klik tussen jongeren en senioren heel leuk is en soms ook heel bijzonder kan zijn. Naast studenten hebben we hulpen van alle leeftijden.

Eén ding hebben alle hulpen gemeen: ze zijn zeer gemotiveerd en willen heel graag helpen!

 

Hulp Waar Nodig nu

Nu, vele jaren later, zijn we een begrip in de regio geworden. We hebben een goede naam opgebouwd en hebben een trouwe klantenkring. Klanten die met regelmaat diensten afnemen, wekelijks of twee-wekelijks. En klanten die af en toe diensten afnemen. Bijvoorbeeld voor klein tuinonderhoud, het balkon zomer/winterklaar maken, de grote schoonmaak of opruimen.

 

Uitbreiding van diensten

Onze diensten zijn door de jaren heen ook uitgebreid. Naast huishoudelijke hulp en ondersteunende mantelzorg zijn we ook gecertificeerd opruimcoach. Ook bieden we hulp aan bij verhuizen.

 

Senioren

De diensten die we aanbieden zijn gericht op senioren en mantelzorgers. Dat wil niet zeggen dat we mensen uitsluiten. We doen ons best om iedereen te helpen die onze hulp nodig heeft!

 

Dienstverlening met een hart!

Waar we na al die jaren nog steeds voor staan en willen blijven staan is het persoonlijke, de betrokkenheid. We zijn en blijven regionaal. Zo blijven we ook onze klanten en hulpen kennen en kunnen we ook de juiste match maken.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Ons telefoonnummer is 0317 -357 262