Over ons

Wie zijn wij?

Als twee zussen zijn wij jarenlang mantelzorgers voor onze moeder geweest. De laatste jaren van haar leven 24/7 met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Dit hebben wij met liefde gedaan! En we konden het gelukkig samen doen. Maar toch miste we af en toe praktische hulp. Er is genoeg hulp te vinden, maar niet echt toegepast op wat wij op dat moment nodig hadden. Vaak zit er een abonnement aan vast, is de hulp duur, is de hulp niet beschikbaar wanneer het ons uitkwam of zijn de werkzaamheden die de hulp mag doen zeer beperkt.

Daarom zijn we op 1 april 2016 begonnen met Hulp Waar Nodig. Dat was erg spannend en tegelijkertijd een geweldige uitdaging.

Het concept was makkelijk, hulp bieden die nodig is.
Dus was de naam ook makkelijk: Hulp Waar Nodig.

Onze kernwaarden hadden we ook zo bedacht: Flexibel, persoonlijk, klantgericht, betrokken, betrouwbaar, betaalbaar en klantvriendelijk.

Onze moeder vond het erg leuk om met jongeren om te gaan. Vandaar de keuze om Hulp Waar Nodig te beginnen met studenten. Maar na verloop van tijd was de hulpvraag te groot om alleen met studenten door te gaan. Dus kwamen er hulpen van allerlei leeftijden. Dit bleek ook goed te werken, omdat de ene klant het fijn vindt om hulp van een student te krijgen en een ander weer van een wat oudere ervaren hulp.

Zoals gezegd zijn we in 2016 begonnen met Hulp Waar Nodig, aan de keukentafel! In onze eigen regio, Renkum - Wageningen en omstreken. Sinds januari 2021 zijn er vele plaatsen bijgekomen! Arnhem en omgeving, Ede en omgeving en Zevenaar / Duiven en omgeving.

 

Gespecialiseerd in hulp voor senioren!