Puzzels

Puzzels, wie houdt er niet van puzzelen? Vooral nu de koude herfst en wintermaanden er weer aankomen!

Van een klant hebben we heeeel veeeel puzzels gekregen. Er zit van alles bij: schattige kleine puzzels, 500 – 750 – 1000 of 1500 stukjes puzzels, afbeeldingen van dieren, Paleis het Loo, Zonnige oorden en schattige Engelse cottages. Voor ieder wat wils!

Wij zijn opgegroeid met puzzelen. Onze Oma had altijd een puzzel op de eetkamertafel liggen. Geen kleintje trouwens, vaak 5000 stukjes. Nadat ze die gemaakt had, ging het weer de doos in. Misschien nutteloos werk, maar niets kan tegen het plezier van het maken op! En thuis hadden we ook regelmatig een puzzel liggen. De echt mooie puzzels werden op een plank gelijmd en opgehangen.

Maar terug naar de puzzels die we van de klant hebben gekregen. Wij willen ze graag weggeven aan zoveel mogelijk mensen die graag puzzelen! Dus wilt u 1 of meerdere puzzels hebben? Bel of mail ons!

De puzzels kunnen opgehaald worden in Renkum. Op = Op!
Bent u niet in de gelegenheid om een puzzel op te halen? Als het in de buurt is, kunnen wij ook een puzzel bij u langsbrengen.

Bent u geen klant en wilt u toch 1 of meerdere puzzels? Geen probleem! U kunt ze gewoon zonder verkooppraatje bij ons op komen halen! 

Dan nog de vraag of ze compleet zijn?
Ik zou het niet weten! Ik heb ze niet nageteld! Als ik dat zou doen, ben ik wel even bezig! De puzzels maken is dus voor eigen risico!

Veel puzzelplezier!

November 2021