Huishoudelijke Duizendpoot Ouderenzorg Arnhem

Vacature Huishoudelijke Duizendpoot Ouderenzorg

Vestiging Arnhem - Rheden - Rozendaal

Dienstverlening Aan Huis

Werken als Hulp via Hulp Waar Nodig

Hulp Waar Nodig is een snel groeiende organisatie waar de klant voorop staat! Hulp Waar Nodig staat voor betrokken, betrouwbaar, persoonlijk, klantvriendelijk en flexibel. Hulp Waar Nodig is er voor huishoudelijk werk en ondersteunende mantelzorg.

Huishoudelijke duizendpoot ouderenzorg

De klanten van Hulp Waar Nodig zijn zeer divers. De een wil alleen een huishoudelijke hulp. De ander wil ondersteunende mantelzorg voor bijvoorbeeld een familielid. Dat maakt het werken als duizendpoot via Hulp Waar Nodig ook zeer divers en afwisselend! Zo kan het zijn dat je voor de ene klant het huis iedere week schoonmaakt en met een andere klant iedere week een wandelingetje maakt. Voor de een gaat het alleen om het schoonmaken, voor de ander ben je een steun en toeverlaat die van alles regelt en doet, een duizendpoot!

Het kan zijn dat je liever alleen huishoudelijk werk doet, of juist zeer geschikt bent als ondersteuner van de mantelzorger. Wij kijken wat iemand kan en wil en op basis daarvan matchen wij de hulp bij de klant.

Als huishoudelijke duizendpoot ben je sociaal, weet je van aanpakken en kun je ook een luisterend oor bieden. Je zorgt voor een gezellige sfeer en je bepaalt samen met de klant welke werkzaamheden je uitvoert. Je bepaalt ook samen met de klant wanneer en hoelang je komt.

Je beschikt over een VOG (verklaring omtrent gedrag). Heb je deze niet, dan kun je deze aanvragen bij je gemeente.

Je woont in de regio Arnhem - Rheden - Rozendaal.

Een auto is een pre!

Door de flexibiliteit en de werkzaamheden is werken als Duizendpoot via Hulp Waar Nodig zeer geschikt voor bijvoorbeeld studenten, ouders van schoolgaande kinderen en voor mensen die met (pre)pensioen zijn!

Spreekt bovenstaande je aan?

Schrijf je dan nu in! Klik HIER voor het sollicitatieformulier.
Natuurlijk kan je ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.

Werken bij Hulp Waar Nodig is:

⌂ Flexibel   ⌂ Afwisselend

⌂ Sociaal   ⌂ Dankbaar

Klik HIER om te solliciteren!