Weetjes Waar Nodig

Geen blog of vlog, maar Weetjes Waar Nodig!

Op Weetjes Waar Nodig zetten we stukjes met (extra) informatie, nieuws, leuke weetjes, verhalen van medewerkers en/of  klanten en wat verder nog leuk of interessant is om te weten en te lezen!

De eerste franchisenemer is een feit!

Hulp Waar Nodig gaat uitbreiden! Vanaf 1 januari 2021 is de Franchiseformule een feit. En de eerste franchisevestiging wordt geleidt door Sanne DeMar.

Sanne gaat zorgen voor de Hulp Waar Nodig vestiging Arnhem, Rheden en Rozendaal. En ze heeft er zin in!

Klik hier om verder te lezen.

Hulp Waar Nodig gaat uitbreiden!

Laten we, voordat we vooruit gaan kijken, eerst een korte terugblik nemen. De reden dat we Hulp Waar Nodig begonnen zijn, is dat we vonden dat we iets konden toevoegen aan de betaalbare hulp die er op de markt word aangeboden. We zijn jarenlang mantelzorger voor onze moeder geweest, dus wisten we zo ongeveer wel wat er aangeboden werd aan “hulp”. Of het was te duur, of je moest een (duur) abonnement nemen of wat jij gedaan wilde hebben kon en mocht niet. Daarbij was het ook vaak onpersoonlijk. De mensen aan de telefoon konden zich niet echt verplaatsen in jouw situatie.

Klik hier om verder te lezen.

100 Rode rozen! 🌹 

Jasmijn Oonk (22) uit Heelsum maakt sinds augustus dit jaar YouTube video’s. Onlangs heeft zij de 100 abonnees bereikt en om dit te vieren wilde zij iets speciaals doen. Het idee was om 100 rozen aan ouderen en mensen op straat uit te delen om ze, gezien de bijzondere tijd waarin wij nu leven, een hart onder de riem te steken.

Klik hier om verder te lezen en het filmpje te bekijken

Bart - Quint 🎸

Sinds we in 2016 met Hulp Waar Nodig begonnen zijn, hebben heel wat studenten een bijbaan of vakantiewerk bij ons gehad. Inmiddels werken er voor Hulp Waar Nodig mensen van alle leeftijden. En ze zijn allemaal gemotiveerd, vriendelijk en super leuk! 

Klik hier  om verder te lezen en het filmpje te bekijken.